Argentijnse WK-selectie: geen Icardi, wél Tagliafico

Reacties

Mauro Icardi maakt geen deel uit van de definitieve WK-selectie van Argentinië. Bondscoach Jorge Sampaoli bracht zijn voorselectie van 35 man terug tot het definitieve keurkorps van 23 man. Ajax-verdediger Nicolás Tagliafico gaat wél mee naar Rusland.

Argentijnse WK-selectie: geen Icardi, wél Tagliafico

Hoewel het niet helemaal onverwacht is, is de afwezigheid van Icardi het meest opvallend. De goaltjesdief werd dit seizoen gedeeld topscorer van de Serie A met liefst 29 treffers. Dat de spits ontbreekt, tekent het surplus aan kwaliteit in de voorhoede. Zo kan Sampaoli in die linie ook een beroep doen op Lionel Messi, Gonzalo Higuaín, Paulo Dybala en Sergio Agüero: die vier gaan allemaal mee naar het mondiale eindtoernooi.

Dat geldt dus ook voor Ajax-linksback Tagliafico. De 25-jarige verdediger staat momenteel op drie interlands. Argentinië komt in Rusland uit in Poule D. Kroatië, IJsland en Nigeria zijn de tegenstanders.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.