Tomasson selecteert Heerenveen-speler voor eerste duels met Zweden

Reacties

Jon Dahl Tomasson heeft voor zijn eerste interlands als bondscoach van Zweden Simon Olsson bij de selectie gehaald. De middenvelder van SC Heerenveen kan zijn debuut maken voor de nationale ploeg.

Tomasson selecteert Heerenveen-speler voor eerste duels met Zweden
Portugal
Portugal
5 - 2
Zweden
Zweden
Zweden
Zweden
1 - 0
Albanië
Albanië

Tomasson debuteert over acht dagen bij de oefeninterland tegen Portugal als bondscoach van Zweden. De voormalig Deens international, die in de Eredivisie voor SC Heerenveen en Feyenoord uitkwam, werd eind vorige maand aangesteld als keuzeheer bij de Zweedse ploeg.

De Zweden wisten zich niet te plaatsen voor het EK in Duitsland, maar hopen met Tomasson aan het roer de weg omhoog in te slaan. Op 21 maart is de oefenwedstrijd tegen Portugal in Guimarães en vier dagen later komt Albanië op bezoek in de Friends Arena in Solna.

Heerenveen-middenvelder Olsson mag hopen op zijn eerste interland voor Zweden. De 26-jarige speler van de huidige nummer negen in de Eredivisie speelde wel jeugdinterlands voor zijn land. Voormalig Heerenveen-doelman Kristoffer Nordfeldt en ex-Willem II'er Alexander Isak zijn ook geselecteerd door Tomasson.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.