Toivonen-slachtoffer Rudy breekt neus tijdens thriller

Reacties

Sebastian Rudy heeft zaterdag in het WK-duel met Zweden (2-1) naar alle waarschijnlijkheid zijn neus gebroken, zo zei bondscoach Joachim Löw na afloop van de thriller.

Toivonen-slachtoffer Rudy breekt neus tijdens thriller

De 28-jarige middenvelder moest zich tijdens de eerste helft in Sochi laten vervangen nadat hij de schoen van Ola Toivonen vol in zijn gezicht kreeg. Teamarts Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt maakte meteen het wisselgebaar, maar langs de lijn werd nog een poging gedaan om Rudy op te lappen. Uiteindelijk besloot Löw om Ilkay Gündogan in te brengen.

'Hij heeft geloof ik zijn neus gebroken', meldde Löw na afloop. Het is evenwel niet uitgesloten dat Rudy woensdag zijn opwachting maakt in het duel met Zuid-Korea. 'Dat is nog even afwachten.'

Als Duitsland met minimaal twee goals verschil wint van Zuid-Korea, is het in alle scenario's geplaatst voor de knock-outfase.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.