Toch geen Engeland: Van La Parra duikt op in Spanje

Reacties

Hij wilde dolgraag terug naar Engeland en stond in de belangstelling van meerdere clubs uit het Championship, maar Rajiv van La Parra vervolgt zijn loopbaan in Spanje.

Toch geen Engeland: Van La Parra duikt op in Spanje
© Pro Shots

Maandagavond maakt UD Logroñés trots bekend dat de 29-jarige aanvaller tot het einde van het seizoen heeft getekend bij de club uit de Segunda División. Daarmee heeft Van La Parra na ruim een half jaar weer onderdak gevonden. In april liet hij in goed overleg zijn contract met Rode Ster Belgrado ontbinden en wachtte sindsdien op de juiste aanbieding. De aanvaller wilde graag terug naar Engeland, waar hij de beste jaren uit zijn loopbaan beleefde.

Queens Park Rangers, Reading en Swansea City waren concreet, terwijl ook Ipswich Town belangstelling had. Ook uit andere landen was er veel interesse, maar Van La Parra had zijn zinnen gezet op een terugkeer naar Engeland.

Van La Parra doorliep de opleiding van Feyenoord en kwam via Caen en SC Heerenveen in 2014 in het Championship terecht. Daar speelde hij achtereenvolgens voor Wolverhampton Wanderers, Brighton & Hove Albion, Huddersfield Town en Middlesbrough.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.