Titelverdediger Amerika begint voorzichtig op de Gold Cup

Reacties

De Verenigde Staten hebben vannacht de eerste poulewedstrijd op de Gold Cup met 1-1 gelijkgespeeld tegen Jamaica. Lang zag het er zelfs naar uit dat Team USA zijn openingsduel zou verliezen, in het slot draaide het toch nog een andere kant op.

Titelverdediger Amerika begint voorzichtig op de Gold Cup
© Pro Shots

Amerika, zonder Eredivisie-duo Ricardo Pepi en Taylor Booth in de gelederen, had al in het eerste kwartier het nakijken. Damion Lowe kopte uit een vrije trap binnen. Het had nog erger kunnen worden, maar Leon Bailey miste na een halfuur een strafschop namens de Reggae Boyz. Zelfs de rebound voor een vrijwel open doel was niet aan de man van Aston Villa besteed.

De rekening voor die misser volgde in de laatste minuten pas, toen AZ'er Djordje Mihailovic in de ploeg was gekomen. Een slecht verwerkte voorzet landde pardoes voor de rechtervoet van Brandon Vázquez, die zijn ploeg zo nog een al bij al ook wel verdiend punt schonk. Amerika en Jamaica blijven de duidelijke favorieten voor het overleven van Poule A: er zijn twee tickets beschikbaar en de overige tegenstanders zijn Trinidad & Tobago en St. Kitts and Nevis.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.