Tigres-doelman hangt de clown uit: goocheltrucs tijdens penaltyserie

Reacties

Nahuel Guzmán is bij het duel van zijn club Tigres met Vancouver Whitecaps wel erg ver gegaan bij het uit zijn concentratie halen van een tegenstander. Na een goochelact stopte hij de strafschop van Ranko Veselinovic.

Tigres-doelman hangt de clown uit: goocheltrucs tijdens penaltyserie
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Een intimiderend gebaar, wat roepen, of van de lijn bewegen? Voor Guzmán is het niet genoeg in het psychologische spel tijdens een strafschoppenserie. De 37-jarige Argentijn had attributen meegenomen om het verschil te kunnen maken op het moment suprême.

Voordat Veselinovic aanliep, deed Guzmán net alsof hij zich had verslikt. Hij gebaarde naar zijn tegenstander dat hij even tijd nodig had en toverde toen een hele slinger uit zijn mond. Het opmerkelijke moment werd vastgelegd door het clubaccount van Tigres. Ook is te zien hoe de ervaren goalie de strafschop van Veselinovic stopte. Fernando Gorriaran benutte vervolgens de beslissende strafschop voor de Mexicanen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Tigres is nu door naar de achtste finale in het toernooi om de League Cup. Rivaal Monterrey is de tegenstander. Het Inter Miami van Lionel Messi zit ook nog in het toernooi. Zou Guzmán dit ook durven oog in oog met zijn iconische landgenoot?

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.