Tickets binnen handbereik: ga naar spektakelploeg Bayer Leverkusen!

ADVERTORIAL – Met VI Travel boek je snel en eenvoudig de mooiste reizen naar Europa's mooiste stadions. Bijvoorbeeld een middag naar Bayer Leverkusen, de trotse koploper van Duitsland die in drie duels al elf keer scoorde!

Tickets binnen handbereik: ga naar spektakelploeg Bayer Leverkusen!
© Pro Shots

Als speler werd Xabi Alonso al geroemd om zijn spelintelligentie. Als trainer timmert de voormalige spelverdeler van Real Sociedad, Liverpool, Real Madrid en Bayern München nu hard aan de weg. De verwachtingen zijn hoog bij zijn eerste volledige seizoen als coach van Bayer Leverkusen. De club van Nederlanders Jeremie Frimpong en Timothy Fosu-Mensah haalde in de voorbije transferperiode met Jonas Hofmann een Duits international binnen en nam Granit Xhaka over van Arsenal. Bovendien werd toptalent Florian Wirtz behouden en kwam met Victor Boniface voor meer dan twintig miljoen euro een veelbelovende spits over van Union St. Gillis.

De twee laatstgenoemden waren zaterdag bij twee goals direct betrokken, net als Frimpong. Over SV Darmstadt werd heen gedenderd (5-1) nadat al knap was gewonnen van Borussia Mönchengladbach (0-3) en RB Leipzig (3-2). VI Travel biedt een mooie kans aan voor een van de komende thuiswedstrijden van de huidige koploper van Duitsland. Wil jij de derby tegen 1. FC Köln meebeleven? De afstand tussen Leverkusen en Keulen is overigens nog geen twintig kilometer!

VI Travel biedt nu een voordeligere prijs aan. Losse tickets zijn verkrijgbaar vanaf €89,- en het is mogelijk om tot drie zitplaatsen naast elkaar te regelen.

Bayer Leverkusen - 1. FC Köln
Zondag 8 oktober
Aftrap 15:30 uur
Tickets vanaf €89,-

Bekijk het volledige aanbod voor Bundesliga-wedstrijden op www.vi-travel.nl!

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen