Thomas hervat groepstraining PSV na jaar revalideren

Reacties

Voor het eerst in jaar tijd heeft Ryan Thomas dinsdag weer meegetraind met het eerste elftal van PSV. De 24-jarige middenvelder scheurde op 22 augustus 2018 zijn kruisband af, waarna een lange revalidatie volgde.

Thomas hervat groepstraining PSV na jaar revalideren

PSV nam Thomas in de zomer van 2018 over van PEC Zwolle, maar nog voor de Nieuw-Zeelander ook maar één minuut voor de Eindhovenaren gespeeld had, sloeg het noodlot toe. 'Bij het blokken van een bal op de training, heb ik deze blessure opgelopen. In eerste instantie leek het niet ernstig, maar we hebben voor de zekerheid een scan laten maken. En die zag er niet goed uit', liet hij destijds weten.

De afgelopen tijd zette Thomas nieuwe stappen in zijn herstel en dinsdag sloot hij dan eindelijk weer aan bij de groepstraining van PSV 1. Het is een welkome opsteker, in eerste instantie natuurlijk voor Thomas zelf, maar ook voor trainer Mark van Bommel. De PSV-coach is nog op zoek naar de ideale samenstelling voor zijn middenveld en kan de komende tijd bovendien niet beschikken over Gastón Pereiro, die zijn sleutelbeen gebroken heeft.

Thomas speelde van 2013 tot 2018 voor PEC en heeft 123 Eredivisie-duels achter zijn naam. Hij kan op meerdere posities op het middenveld uit de voeten en speelde in het verleden ook als buitenspeler.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV Vrouwen
Meer over PSV Vrouwen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.