'Thiago wil alsnog weg bij Bayern: Liverpool lonkt'

Reacties

Thiago Alcántara wil zijn carrière een nieuwe impuls geven. Door zijn aflopende contract bij Bayern München komt een vertrek steeds dichterbij.

'Thiago wil alsnog weg bij Bayern: Liverpool lonkt'
© Pro Shots

Thiago had een groot aandeel in het succes van Bayern dit seizoen. De Spanjaard vormde onder de nieuwe trainer Hansi Flick centraal op het middenveld lang een koppel met Joshua Kimmich, tot hij geblesseerd raakte. De Bayern-leiding was onder de indruk van het spel van de 29-jarige spelmaker en wilde hem graag belonen met een nieuw contract. Bovendien begon de tijd te dringen, omdat de huidige verbintenis van Thiago in de zomer van 2021 al afloopt. De 37-voudig international zat op 4 mei om tafel met de clubleiding.

Volgens Bild verliep dat gesprek uitstekend en waren de partijen het snel eens over de voorwaarden, maar heeft Thiago zich nu bedacht. Hij laat zijn gevoel spreken en wil graag een nieuw avontuur. De centrale middenvelder wil graag nog één keer in zijn carrière de overstap maken naar een andere topclub en dat moet dan deze zomer of de zomer erna gebeuren.

Volgens Duitse media heeft nog geen enkele club zich bij Bayern gemeld, maar speelt de interesse van Liverpool wel mee bij de draai van Thiago. Jürgen Klopp zou zeer gecharmeerd zijn van de Bayern-smaakmaker.

Bekijk hier al onze video's
Meer Bayern München
Meer over Bayern München
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.