Tete meteen doorslaggevend bij debuut in Engeland

Reacties

Mede door debutant Kenny Tete heeft Fulham de derde ronde van de strijd om de League Cup bereikt. De Nederlandse rechtsback kreeg tegen Ipswich Town een basisplaats en met een puntgave voorzet leverde hij de assist op de enige treffer van de wedstrijd.

Tete meteen doorslaggevend bij debuut in Engeland
© Pro Shots
Ipswich Town
Ipswich Town
0 - 1
Fulham
Fulham

Op 10 september maakte Tete officieel de overstap naar de Premier League-club, zes dagen later volgde dus al zijn debuut. Tegen derdeklasser Ipswich kon rechtsback Tete veel aanvallend werk verrichten, vijf minuten voor rust leverde dat een goal op (zie video onder). Met een strakke voorzet, die lang onderweg was, vond Tete teamgenoot Aleksandar Mitrovic. Voor de spits was het zijn vijftigste goal in dienst van Fulham, het bleek de enige treffer van de wedstrijd te zijn.

Voor Fulham en Tete kunnen de pijlen nu op het vervolg van de Premier League gericht worden. Mogelijk debuteert de Nederlandse international tegen Leeds United in de Engelse competitie. De gepromoveerde clubs staan zaterdag tegenover elkaar.

Ook Leeds speelt woensdagavond in de tweede ronde van het League Cup-toernooi, Nederlander Pascal Struijk zit op de bank tegen Hull City.

Overige duels op de woensdag

in de tweede ronde van de League Cup


Wo 16 sep. 2020

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Fulham
Meer over Fulham
Meer K. Tete
Meer over K. Tete
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.