Terugslag Carrasco vergroot blessurezorgen België

Reacties

Yannick Carrasco is het nieuwe zorgenkindje van de Belgen, die geplaagd worden door blessures in aanloop naar de eindronde van het EK.

Terugslag Carrasco vergroot blessurezorgen België

De 22-jarige Carrasco, die in de finale van de Champions League nog verantwoordelijk was voor de 1-1, kampte na de met Atlético Madrid verloren eindstrijd met een enkelblessure. Daardoor moest hij de interland tegen Finland laten schieten. Nu kampt hij met een blessure aan zijn andere been, waardoor het treffen met Noorwegen van zondag aan zijn neus voorbijgaat.

Carrasco hoopt wel op tijd hersteld te zijn om met België aan te treden op het EK, waarvoor eerder Vincent Kompany, Bjorn Engels en Nicolas Lombaerts afvielen. Bondscoach Marc Wilmots krijgt nu niet meer de kans Carrasco tijdens een wedstrijd aan het werk te zien voordat het toernooi begint. Dries Mertens is net als tegen Finland zijn vervanger op de flank.

VI Legends, EKSpecial

De 180 pagina's dikke EK-special van VI bestellen? Dat kan! Klik op onderstaande button en zorg dat jouw voorbereiding op het EK ideaal verloopt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.