Teruggekeerde Ünal kan duur puntenverlies Villarreal niet voorkomen

Reacties

Villarreal heeft zondagavond nagelaten om over Sevilla heen te gaan op de ranglijst. In het competitieduel met Deportivo La Coruña wist de thuisclub ondanks een goal van Enes Ünal niet te winnen: 1-1.

Teruggekeerde Ünal kan duur puntenverlies Villarreal niet voorkomen

De carrière van Ünal kreeg vorige maand een verrassende wending. De spits werd in oktober door Villarreal verhuurd aan Levante, om vervolgens na zeven wedstrijden weer teruggehaald te worden. Zodoende maakte Ünal in hetzelfde seizoen nog zijn La Liga-rentree in het shirt van Villarreal, en met succes.

Na een half uur waren het de spitsen van Villarreal die samen voor de 1-0 zorgden tegen Deportivo. Carlos Bacca zette laag voor op Ünal, die zijn derde van het seizoen binnen schoot. De twee lijken het dit seizoen met elkaar te moeten oplossen, aangezien topscorer Cédric Bakambu hard op weg is naar China.

In de tweede helft dacht Villarreal het relatief eenvoudig uit te spelen tegen een onmachtig Deportivo, maar de thuisclub kwam bedrogen uit. Na een geweldige actie van Sidnei kopte Florin Andone zes minuten voor tijd raak: 1-1.

Door het gelijkspel laat El Submarino Amarillo het na om over Sevilla heen te gaan op de ranglijst. Villarreal blijft zodoende zesde in de Primera División, terwijl Deportivo door het puntje uit de degradatiezone van La Liga sluipt.

Overige uitslagen:
Leganés - Real Sociedad 1-0
Barcelona - Levante 3-0
Athletic Bilbao - Alavés 2-0

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.