Villarreal haalt Ünal na verhuurperiode razendsnel weer terug

Reacties

Enes Ünal keert na een verhuurperiode van twee maanden alweer terug bij Villarreal. De voormalig aanvaller van FC Twente is door zijn club teruggehaald, waardoor een kortstondige periode bij Levante ten einde komt.

Villarreal haalt Ünal na verhuurperiode razendsnel weer terug

Het nieuws werd dinsdag door Footalent (zaakwaarnemerskantoor) naar buiten gebracht. Vrijdag sluit de Turkse spits alweer aan bij de training van Villarreal. Ünal kwam afgelopen zomer voor een bedrag van veertien miljoen euro over van Manchester City naar El Submarino Amarillo. Na een weinig productief bedrijf (één goal in 510 minuten) werd hij eind oktober gestald bij Levante.

Twee maanden later haalt Villarreal de aanvaller alweer terug. Ünal was een vaste basisklant tijdens zijn verhuurperiode, maar vond ook bij de club uit Valencia slechts één keer het net.

Voor zijn periode in Spanje verhuurden The Citizens Ünal aan NAC Breda en FC Twente. Tijdens zijn periode bij de Tukkers was hij In 32 competitieduels goed voor achttien doelpunten. Dit leverde hem uiteindelijk een transfer naar de Primera División op.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.