Ünal gaat topjaar bij FC Twente in Spanje verzilveren

Reacties

Enes Ünal (20) ziet zijn uitstekende prestaties bij FC Twente waarschijnlijk beloond met een transfer naar Spanje. Villarreal gaat de Turkse spits namelijk overnemen van Manchester City.

Ünal gaat topjaar bij FC Twente in Spanje verzilveren

Ünal zou inmiddels al geland zijn in Spanje, waar hij de laatste formaliteiten rond zijn overgang nog moet afronden. City en Villarreal zijn het al wel eens over de transfervoorwaarden. Het betekent dat FC Twente kan fluiten naar een gewenst langer verblijf van de frontman. 

Volgens The Manchester Evening News betaalt Villarreal vijftien miljoen euro voor Ünal. Indien de aanvaller zich goed ontwikkelt in het Estadio de la Cerámica, heeft City gedurende zijn verblijf aldaar de mogelijkheid hem voor twintig miljoen euro terug te kopen.

Ünal legde in Nederland de basis voor zijn overstap naar de nummer vijf van Spanje. Hij maakte het afgelopen seizoen op huurbasis bij FC Twente een uitstekende indruk, door in 32 competitieduels achttien keer te scoren. Het jaar ervoor haalde hij in de Jupiler League namens NAC Breda een uitstekend moyenne, met acht goals in elf duels.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.