Terry wil zelfs van zijn kinderen winnen, Carragher lacht om aankopen Everton

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Terry wil zelfs van zijn kinderen winnen, Carragher lacht om aankopen Everton

Jamie Carragher is nog niet echt onder de indruk van de aankopen van Everton. De voormalig verdediger stond heel zijn leven onder contract bij Liverpool en sneert regelmatig naar de stadsrivaal.

Joël Veltman was zo sociaal om zijn ploeggenoot Daley Sinkgraven te feliciteren. Of de rechtsback het echt meent, daar zijn de mening over verdeeld.

• Ivan Perisic heeft talent als voetballer, maar maakte ook zijn debuut als professioneel beachvolleybalspeler.

'Het maakt niet uit of ik een potje tafeltennis of bowling tegen mijn kinderen speel, ik wil altijd winnen.'
John Terry op de clubwebsite van Chelsea over hoe hij gemotiveerd blijft als voetballer. Het antwoord is duidelijk: hij wil altijd winnen. In hetzelfde interview gaf de voormalig captain aan dat hij ooit als manager hoopt terug te keren op Stamford Bridge. 

Lionel Messi swingt bijna net zo soepel over de dansvloer als over het voetbalveld. Hier danst hij tijdens zijn huwelijksfeest met zijn vrouw Antonella.

Si ella sube yo también .. tirando pasos 🙈🙈🙈

Een bericht gedeeld door Leo Messi (@leomessi) op

• Een potje voetvolleyen is altijd leuk, tot je tegen het duo Dani Alves-Neymar komt te staan. Dan vergaat het lachen je snel…

• Als de dag van gisteren… Deze weergaloze treffer van Dennis Bergkamp is vandaag precies negentien jaar geleden.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

• FC Utrecht heeft het kamp opgeslagen in Oostenrijk. Een perfecte locatie om een stukje te fietsen. Wout Brama eindigde bovenaan in het Utrechtse bergklassement.

'Mijn ploeggenoten zijn erg aardig. Ze gaven me direct het gevoel dat ik thuis ben.'
Karim Rekik heeft maandag voor het eerst getraind bij zijn nieuwe club Hertha BSC. Het bevalt hem prima in Berlijn, zegt hij tegen Kicker. 'Het was een goede training en het was leuk om nieuwe jongens te leren kennen. Alleen Salomon Kalou ken ik nog van Feyenoord. Ik heb nog niet alles gezien hier, maar op het eerste oog ziet alles er goed uit.'

Lukas Podolski is al helemaal ingeburgerd in Japan, nog voor zijn overstap naar Vissel Kobe. Origami, het bijknippen van een Bonsai en eten met stokjes, Podolski kan het allemaal.

Lukas Podolski

Can't wait for the new challenge. People in kobe, yoroshiku onegaishimasu! Freue mich sehr auf die neue Herausforderung. An die Leute in Kobe, yoroshiku onegaishimasu!...

• Deze jongen is zo'n groot fan van Cristiano Ronaldo, dat hij zijn kapsel erop aanpast. Of dit niet een beetje te ver gaat, laten we aan jullie.

• Mocht David de Gea vertrekken bij Manchester United, hoeft de Engelse topclub wellicht helemaal geen vervanger te halen. Middenvelder Ander Herrera kan zijn plaats zo overnemen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.