'Ten Hag zorgt voor frustratie bij United: spelers hebben moeite met kritiek'

Reacties

Het loopt niet bij Manchester United, dat vier van de laatste vijf wedstrijden onderuitging. Erik ten Hag toonde zich kritisch op zijn spelers en dat is naar verluidt niet bij iedereen in goede aarde gevallen.

'Ten Hag zorgt voor frustratie bij United: spelers hebben moeite met kritiek'
© Pro Shots
Burnley
Burnley
0 - 1
Manchester United
Manchester United

In de Premier League won United slechts twee van de vijf wedstrijden. In de Champions League lukte het The Red Devils midweeks niet om vertrouwen te tanken. Mede door een pijnlijk optreden van Andre Onana rekende Bayern München in eigen huis af met United.

'Ik weet dat er tegenslagen zullen zijn en ik weet ook dat je daar sterker door kunt worden. Dat is waar we mee bezig zijn in de kleedkamer', zei Ten Hag in aanloop naar het uitduel met Burnley. De Nederlander hoopt de situatie snel om te keren, maar Manchester Evening News weet dat het onrustig is in de kleedkamer van United.

Favorieten
Volgens de regionale krant begint een aantal spelers moeite te krijgen met de kritiek van Ten Hag. 'Bronnen in de kleedkamer zeggen dat sommige spelers denken dat Ten Hag favorieten in de ploeg heeft. Die wil hij onthouden van kritiek. Andere spelers hebben juist het gevoel dat ze telkens worden aangepakt door de manager.'

Daar blijft het niet bij. 'Bepaalde United-spelers hebben ook het gevoel dat ze in een lastige positie zijn gebracht om de tactische instructies van Ten Hag uit te voeren. In de selectie bestaat het gevoel dat zijn aanpak in gevaar is gebracht door de afwezigheid van Antony.'

Het is duidelijk dat United naar een goed resultaat snakt. Dat kan zaterdag worden geboekt op Turf Moor, waar promovendus Burnley de tegenstander is. De wedstrijd begint om 21.00 uur.

Bekijk hier al onze video's
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.