Ten Hag ziet Man Utd in de VS afrekenen met Timbers Arsenal

Reacties

Manchester United heeft vannacht in een oefenwedstrijd met 2-0 van Arsenal gewonnen. In het MetLife Stadium in New Jersey waren Bruno Fernandes en Jadon Sancho de doelpuntenmakers in de ploeg van Erik ten Hag. Arsenal-nieuweling Jurriën Timber zag vooral gestuntel om zich heen.

Ten Hag ziet Man Utd in de VS afrekenen met Timbers Arsenal
© Pro Shots
Arsenal
Arsenal
ns
0 - 2
Manchester United
Manchester United

Bij Manchester United zat Donny van de Beek de hele wedstrijd op de bank, de middenvelder keek toe hoe zijn ploeggenoot en nieuwe aanvoerder Bruno Fernandes na een half uur de score opende met een afstandsschot. Arsenal-doelman Aaron Ramsdale zag er daar niet best uit. Al snel daarna viel het tweede doelpunt: Jadon Sancho profiteerde van een misser van Gabriel Magalhães en liet Ramsdale knap kansloos.

In de tweede helft – Timber werd na een uur vervangen, net als recordaankoop Declan Rice – probeerde het team van Mikel Arteta nog wat aan de achterstand te doen. Kai Havertz, nog een zomeraanwinst van The Gunners kwam nog het dichtste bij, de Duitser kopte over uit een voorzet van Martin Ødegaard. Het bleef bij 2-0 voor de recordkampioen, waar André Onana overigens nog niet van de partij was, dat kwam nog te vroeg.

Na de wedstrijd werd er op verzoek van beide ploegen een strafschoppenserie gehouden om te oefenen met de druk van een groot stadion. De ruim 80.000 toeschouwers zagen de ploeg van Ten Hag ook die winnen. The Red Devils spelen in Amerika nog tegen Wrexham, Real Madrid en Borussia Dortmund, Arsenal gaat in Los Angeles tegen Barcelona oefenen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.