'Ten Hag zet tweetal op transferlijst bij Man Utd'

Reacties

Bij Manchester United staat deze zomer genoeg te gebeuren op transfergebied. Manager Erik ten Hag wil zijn stempel verder drukken op de selectie en dat betekent dat er voor sommige spelers geen plaats meer is. Eric Bailly en Alex Telles mogen om die reden vertrekken, meldt The Manchester Evening News.

'Ten Hag zet tweetal op transferlijst bij Man Utd'
© Pro Shots

Zowel Bailly als Telles werd afgelopen seizoen door United uitgeleend. Bailly speelde bij Olympique Marseille, dat de optie tot koop bij een vastgesteld aantal wedstrijden moest lichten. De verdediger kwam echter tot 23 duels, waardoor die voorwaarde niet gold. De 29-jarige Bailly speelde al ruim anderhalf jaar geen wedstrijd meer voor The Red Devils.

Telles was na de komst van Tyrell Malacia en de aanwezigheid van Luke Shaw overbodig geworden. Sevilla huurde hem voor een seizoen en ondanks het zwakke seizoen in eigen land won de Spaanse club wel de Europa League. De dertigjarige Telles kwam tot 38 wedstrijden. Net als Bailly ligt hij nog een jaar vast bij United.

Omdat ze niet in de plannen van Ten Hag voorkomen en volgend jaar transfervrij de deur uit kunnen lopen, wil United Bailly en Telles nu verkopen. Zij zijn overigens niet de enige spelers wiens toekomst op Old Trafford onzeker is. De lokale krant noemt ook de namen van Dean Henderson, Harry Maguire, Fred, Donny van de Beek en Anthony Martial en jeugdspelers Hannibal Mejbri en Anthony Elanga.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.