Ten Hag wil ook FA Cup: Malacia en Weghorst in basiself tegen West Ham

Reacties

Erik ten Hag heeft zijn eerste basisopstelling na het veroveren van de League Cup bekendgemaakt. Wout Weghorst en Tyrell Malacia staan tegen West Ham United aan de aftrap. De oefenmeester van Manchester United kan zich woensdag plaatsen voor de kwartfinale van het FA Cup-toernooi.

Ten Hag wil ook FA Cup: Malacia en Weghorst in basiself tegen West Ham
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
3 - 1
West Ham United
West Ham United

Zondag zegevierde Manchester United nog op Wembley. Doelpunten van Casemiro en Marcus Rashford waren genoeg om Newcastle United over de knie te leggen (2-0). Het betekende de eerste prijs van Ten Hag in Engeland. Ook toen stond Weghorst in de basiself. De spits van het Nederlands elftal gaf zelfs de assist op de tweede treffer van The Red Devils. Collega-international Malacia zat negentig minuten op de reservebank.

Opvallend is dat Ten Hag tegen West Ham kiest voor een vrijwel volledig gewijzigde defensie. Raphaël Varane en Lisandro Martínez krijgen rust. Luke Shaw ontbreekt vanwege een lichte blessure. Voor hen spelen Victor Lindelöf, Harry Maguire en Malacia. Enkel Diogo Dalot behoudt zijn plaats op de rechterkant van de verdediging. Ook Fred, Rashford en Casemiro beginnen op de bank. Weghorst is met doelman David de Gea, Dalot, Bruno Fernandes en Antony een van de vijf spelers die net als zondag weer aan de aftrap staat. Jadon Sancho is ziek en ontbreekt in de wedstrijdselectie.

Opstelling Manchester United:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer FA Cup
Meer over FA Cup
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.