Ten Hag verwacht dat iedereen beschikbaar is voor bekerfinale

Reacties

De Ajacieden hebben weinig fysieke klachten overgehouden aan het eerste duel met Tottenham Hotspur in de halve finale van de Champions League. Dat geeft Erik ten Hag aan in gesprek met Ajax TV, vier dagen voor de TOTO KNVB-bekerfinale tegen Willem II.

Ten Hag verwacht dat iedereen beschikbaar is voor bekerfinale
Willem II
Willem II
0 - 4
Ajax
Ajax

'Het is wel even goed kijken hoe ze ervoor staan. Het is logisch dat spelers kleine klachten hebben na zo'n krachtmeting. Daar moeten ze van herstellen, maar zoals ik het nu zie is iedereen beschikbaar', vertelt de trainer.

Ten Hag benadrukt het belang van het duel met Willem II. 'We hebben een heel jaar gestreden voor zilverwerk en zondag is de eerste kans om een prijs binnen te halen. Voor velen kan het misschien wel hun eerste prijs worden, iedereen wil dan ook graag aantreden.'

Natuurlijk ging het ook nog kort over de 0-1 zege bij Tottenham Hotspur. Ajax heeft volgende week woensdag in eigen huis aan een gelijkspel genoeg om de Champions League-finale te bereiken.

Ten Hag blijft nuchter. 'We zijn halverwege, het is rust. Volgende week gaan we verder. De eerste helft was prima. We speelden uitstekend en hadden gelijk de controle. Daarna veranderden zij wat en daar anticipeerden we niet helemaal goed op. Het werd echt een vechtwedstrijd. We gingen de strijd aan en bleven overeind.'

Mazraoui supertrots: 'Genieten, maar we zijn er nog lang niet'
Ajax op rapport: 'Verdedigingsduo De Ligt/Blind zó belangrijk'
Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.