Ten Hag verrast met basisplaats voor Van de Beek

Reacties

Donny van de Beek staat donderdag in de basis bij Manchester United, dat het opneemt tegen Real Sociedad. De formatie van manager Erik ten Hag kan de eerste plek in Groep E van de Europa League nog overnemen van de Spanjaarden.

Ten Hag verrast met basisplaats voor Van de Beek
© Pro Shots
Real Sociedad
Real Sociedad
0 - 1
Manchester United
Manchester United

Het is voor Van de Beek zijn eerste basisplaats in een officiële wedstrijd van United sinds 8 december 2021, toen de Engelsen in de Champions League thuis speelden tegen Young Boys. In de tweede seizoenshelft verhuurde United Van de Beek aan Everton.

Van de Beek keerde in de zomer terug bij United, waar oude bekende Ten Hag inmiddels de scepter zwaaide. Na enkele invalbeurten in het begin van het seizoen stond de Nederlander wekenlang aan de kant met een blessure.

Vorige week maakte Van de Beek als invaller zijn rentree tegen FC Sheriff, nu mag hij dus starten tegen Sociedad. Hij vormt Met Casemiro en Christian Eriksen het middenveld. Ook Lisandro Martínez en Cristiano Ronaldo starten. Tyrell Malacia begint op de bank.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

UEFA Europa League

Stand Groep E UEFA Europa League 2022/2023

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Real Sociedad
6
5
0
1
10-2
+8
15
2
Manchester United
6
5
0
1
10-3
+7
15
3
Sheriff Tiraspol
6
2
0
4
4-10
-6
6
4
Omonia Nicosia
6
0
0
6
3-12
-9
0
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer Real Sociedad
Meer over Real Sociedad
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.