Ten Hag stelt Ince teleur: 'Een gebrek aan respect'

Reacties

Paul Ince heeft vorig weekend warmte gemist bij zijn terugkeer op Old Trafford. De Reading-manager vertelt openlijk dat hij teleurgesteld is in Erik ten Hag en diens assistenten. Ince had een uitnodiging verwacht na het FA Cup-duel met Manchester United.

Ten Hag stelt Ince teleur: 'Een gebrek aan respect'
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
3 - 1
Reading
Reading

De oud-speler van The Red Devils, die 260 wedstrijden in het eerste elftal van United speelde, genoot vorige week zaterdag onder meer van het weerzien met Sir Alex Ferguson. Toch had hij meer verwacht. Ince baalde ervan dat een traditie in het Engelse voetbal niet werd nageleefd. Volgens de 52-voudig Engels international is het heel gebruikelijk om na een wedstrijd nog iets te drinken met de manager van de tegenstander.

'Na de wedstrijd ben ik met mijn vrouw en mijn zoon Thomas langsgegaan bij Sir Alex, omdat ik een berichtje kreeg of we naar boven wilden komen. We hebben een uur doorgebracht met hem', aldus Ince tijdens zijn persconferentie op weg naar de wedstrijd van zaterdag tegen Watford.

'Maar het stelde me teleur dat niemand van de United-staf me vroeg om een glas wijn met ze te drinken. Dat beviel me niet', ging Ince verder. 'Het is een gebrek aan respect. Het maakt niet uit wie de tegenstander is, of je wint, gelijkspeelt, of verliest, je nodigt de ander uit om wat te drinken. Of het nu wijn of thee is, dat maakt niet uit. Maar niemand van hun staf deed dat, dus dat was teleurstellend. Het maakt me niet heel veel uit, maar zelf haal ik er voldoening uit dat ik als manager de ander uitnodig voor een glas wijn, of ik nu gewonnen of verloren heb.'

Het geklaag van Ince is opmerkelijk. Kort na de wedstrijd deelde hij juist complimenten uit aan Ten Hag (zie hieronder).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.