Ince hekelt 'liegende' Solskjaer: 'Ik zou als Van de Beek razend zijn'

Reacties

Paul Ince snapt niets van de wijze waarop Manchester United en manager Ole Gunnar Solskjaer omgaan met Donny van de Beek. De middenvelder werd in de zomer van 2020 voor 39 miljoen euro overgenomen van Ajax, maar speelt sinds zijn komst een bijrol in Manchester.

Ince hekelt 'liegende' Solskjaer: 'Ik zou als Van de Beek razend zijn'
© Pro Shots

'Wanneer je een topspeler van Ajax koopt, dan is het eerste dat hij vraagt: hoeveel speeltijd krijg ik en op welke positie? Als manager kun je die speler dan de waarheid vertellen of je kunt hem niet de waarheid vertellen. Als ik kijk naar de afgelopen anderhalf jaar, dan heeft Solskjaer Van de Beek niet de waarheid verteld', aldus Ince in The Kelly and Wrighty Show (met voormalig Arsenal-aanvaller Ian Wright).

'Met Van de Beek zit er iemand van 39 miljoen euro op de bank', aldus de oud-international van Engeland, die tussen 1989 en 1995 onder contract stond bij United. Ince zou de keuze van Solskjaer nog begrijpen als de overige middenvelders in de selectie goed zouden functioneren. 'Maar je kunt me niet vertellen dat Fred en Scott McTominay elke wedstrijd uitblinken, zelfs Paul Pogba doet dat niet. Ik zou als Van de Beek razend zijn.'

Ince denkt dat Van de Beek er verstandig aan doet om op korte termijn een nieuwe club te vinden. 'Hij is tot nu toe altijd een professioneel geweest en doet alles zoals het hoort. Als Ole nu nog steeds zegt dat Van de Beek in zijn plannen voorkomt, dan is hij schaamteloos aan het liegen. Van de Beek moet in het belang van zijn carrière in januari vertrekken bij United', besluit Ince. Van de Beek kwam dit seizoen tot 141 minuten in drie optredens.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.