Ten Hag krijgt credits van collega: 'Ben als ex-speler van United heel, heel blij'

Reacties

Manchester United bekerde zaterdag ten koste van Reading door in het toernooi om de FA Cup (3-1). Manager Erik ten Hag maakt grote indruk op zijn collega Paul Ince, die lovend is over de prestaties van de Nederlander.

Ten Hag krijgt credits van collega: 'Ben als ex-speler van United heel, heel blij'
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
3 - 1
Reading
Reading

United speelde een sterke eerste helft, maar begon pas na rust met scoren. In een tijdsbestek van twaalf minuten velden een dubbelslag van Casemiro en een doelpunt van Fred het vonnis over de bezoekers, die via Amadou Salif Mbengue nog wat terugdeden (3-1). Door de overwinning plaatste United  zich voor de vijfde ronde van de FA Cup. 'Ten Hag heeft de hele club in korte tijd naar een hoger niveau getild', vertelde Ince na afloop op de persconferentie.

'De club heeft de juiste koers gekozen om vooruitgang te boeken. Dat lijkt zijn verdienste te zijn, het ziet eruit alsof hij alles doet', vervolgde Ince zijn lofzang. 'Ze werken nu allemaal samen. Ik ben als ex-speler van United blij, heel blij om te merken dat de toekomst er rooskleurig uitziet. Het doet me erg goed om te zien waar United heengaat.'

League Cup
United wacht woensdag alweer de volgende bekerconfrontatie. Dan wacht op Old Trafford de return tegen Nottingham Forest in de strijd om de League Cup. De ploeg van Ten Hag won de heenwedstrijd met 0-3 en beschikt over een riante uitgangspositie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.