Ten Hag speelt met Engelse pers: 'Willen wij Frenkie de Jong?'

Reacties

Manchester United is nog steeds op zoek naar versterking, zo heeft Erik ten Hag bevestigd. De manager kreeg vrijdag tijdens zijn persconferentie opnieuw vragen over transfers op zich afgevuurd.

Ten Hag speelt met Engelse pers: 'Willen wij Frenkie de Jong?'
© Pro Shots

United rondde deze zomer nog maar drie inkomende transfers af. Lisandro Martínez kwam in het spoor van Ten Hag over van Ajax, Tyrell Malacia werd weggekocht bij Feyenoord en Christian Eriksen werd transfervrij ingelijfd. Wat nog ontbreekt is bijvoorbeeld een middenvelder die vanaf de 6-positie het veldspel vorm kan geven.

Is Ten Hag blij met zijn huidige opties voor het middenveld? 'Jawel', reageerde de coach. 'Jullie hebben in de voorbereidingsperiode kunnen zien dat we het daar goed gedaan hebben. We hebben een sterke ploeg, maar de selectie kan nog versterkt worden.' Toen het ging over aanvallende versterkingen, was Ten Hag meer uitgesproken. 'Zoals ik al eerder zei: we zoeken nog steeds naar versterkingen', klonk het.

Vlak voor het einde van het persmoment werd de naam van Frenkie de Jong opgeworpen door een verslaggever. Ten Hag reageerde met een knipoog op de vraag over het transferdoelwit dat al weken veelvuldig in het nieuws is vanwege de interesse van United. 'Willen wij Frenkie de Jong? Dat wist ik nog niet', antwoordde de manager plagerig. Ten Hag ging verder: 'Het gaat erom dat we de juiste spelers halen. Ik kan niets zeggen over spelers die onder contract staan bij andere clubs. Als we nieuws hebben, dan zullen we dat naar buiten brengen.'

Ten Hag beleeft zondag zijn Premier League-debuut als manager van Manchester United. Brighton & Hove Albion is dan de tegenstander op Old Trafford.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.