Ten Hag zwaait linksback uit en houdt drie opties over

Reacties

Alex Telles brengt het seizoen op huurbasis door bij Sevilla. De linksback komt over van Manchester United, zo maken beide clubs donderdagmiddag bekend. Naar verluidt betaalt Sevilla twee miljoen euro van het salaris van Telles. Van een optie tot koop is geen sprake.

Ten Hag zwaait linksback uit en houdt drie opties over
© Pro Shots

De 29-jarige linksback, twee jaar geleden voor minstens vijftien en maximaal achttien miljoen euro overgekomen van FC Porto, stond al geruime tijd op de verlanglijst bij Sevilla. Met zijn vertrek raakt Tyrell Malacia een concurrent voor de linksbackpositie kwijt. De van Feyenoord overgenomen vleugelverdediger gaat nu met Luke Shaw strijden om een basisplaats in de ploeg van Erik ten Hag. Lisandro Martínez zou eventueel ook als linksback kunnen spelen. Brandon Williams is door blessureleed al de hele voorbereiding niet inzetbaar. 

Telles speelde in zijn carrière al in vijf verschillende landen. Hij kwam in Brazilië uit voor Juventude en Grêmio, werd door Galatasaray naar Turkije gehaald, bracht een seizoen op huurbasis door bij Internazionale en speelde vijf jaar voor Porto, voordat hij in 2020 verkaste naar Manchester. Met zijn overstap naar Sevilla begint hij aan een dienstverband in een zesde land. Sevilla huurde vorig seizoen al Anthony Martial van Manchester United.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.