Ten Hag reageert op wilde geruchten rond Ronaldo: 'Hij is niet te koop'

Reacties

Cristiano Ronaldo is volgens Erik ten Hag niet van plan om deze zomer te vertrekken bij Manchester United. De manager van The Mancunians gaf tijdens een persconferentie in Thailand opnieuw aan uit te kijken naar een samenwerking met de Portugees.

Ten Hag reageert op wilde geruchten rond Ronaldo: 'Hij is niet te koop'
© Pro Shots

Ten Hag en United reisden eind vorige week zonder Ronaldo af naar Thailand voor de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De afwezigheid van de sterspeler tijdens de oefentrip voedde de geruchten over een mogelijke breuk met United, maar daarvan is volgens Ten Hag geen sprake.

'Ronaldo is niet meegereisd, maar dat heeft met persoonlijke omstandigheden te maken. We rekenen op Ronaldo voor komend seizoen, verder is er niets over te vertellen. Ik kijk ernaar uit om met hem samen te werken', zei Ten Hag over de geruchten rond Ronaldo.

Chelsea, Paris Saint-Germain en eerder Bayern München werden gelinkt aan de Portugees. 'Hij heeft mij niet verteld dat hij wil vertrekken. Ik heb de verhalen gelezen, maar Ronaldo is niet te koop. Hij maakt deel uit van onze plannen en we willen samen successen boeken. Ik heb hem al gesproken, dat was een heel goed gesprek.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.