'Chelsea spitst de oren: nieuwe eigenaar hoopt op shock transfer Ronaldo'

Reacties

Chelsea zou de situatie van Cristiano Ronaldo met bovengemiddelde interesse volgen. De Portugese aanvaller zegde maandag een gesprek met manager Erik ten Hag af en aast naar verluidt op een vertrek.

'Chelsea spitst de oren: nieuwe eigenaar hoopt op shock transfer Ronaldo'
© Pro Shots

The Athletic weet dat Chelsea overweegt zich te melden op Old Trafford. Ten Hag wil zijn sterspeler onder geen beding kwijt, maar dat schrikt The Blues niet af. Todd Boehly, de nieuwe eigenaar van de club, zou een grote voorstander zijn van de komst van Ronaldo. Ook Thomas Tuchel geldt als bewonderaar van de 37-jarige Portugees, maar het is nog niet duidelijk of de Duitse manager zijn goedkeuring zou geven aan een mogelijke transfer.

Het nieuws volgt op het ontbreken van Ronaldo, die maandag in gesprek zou gaan met Ten Hag. De routinier meldde zich echter af vanwege 'familieomstandigheden'. Daardoor is het zeer de vraag of Ronaldo vrijdag met United in het vliegtuig stapt naar Azië, waar The Mancunians zich voorbereiden op het nieuwe seizoen. Naast Chelsea worden ook Bayern München en Napoli genoemd als mogelijke bestemming van Ronaldo.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Geen Champions League
De Portugees keerde vorig seizoen terug bij zijn voormalige werkgever en was goed voor 24 doelpunten in 38 wedstrijden. Omdat United zich niet wist te plaatsen voor de Champions League en vooralsnog voorzichtig is op de transfermarkt, zou Ronaldo een vertrek overwegen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.