Ten Hag over toekomst Ihattaren: 'Als we iets willen melden doen we dat'

Reacties

Ajax-trainer Erik ten Hag werd voor de bekerwedstrijd tegen Excelsior Maassluis gevraagd naar het gesprek dat hij heeft gevoerd met Mohamed Ihattaren, maar Ten Hag wilde daar niet veel over kwijt.

Ten Hag over toekomst Ihattaren: 'Als we iets willen melden doen we dat'
© Pro Shots
Ajax
Ajax
9 - 0
Excelsior Maassluis
Excelsior Maassluis

Voor de camera van ESPN werd Ten Hag geconfronteerd met de mogelijke komst van Ihattaren, met wie hij al een onderhoud heeft gehad. 'Ik ga daar niets over zeggen, laten we het over Excelsior gaan hebben', zei de trainer van Ajax, die snapte dat hij vragen over Ihattaren kreeg.

'Wij praten nooit over transfers. Er zijn zoveel spelers die met ons in verband worden gebracht en spelers van ons die in de belangstelling staan. Als we iets willen melden dan doen we dat. Als Ihattaren speler van Ajax is kan je me er alles over vragen, maar zo ver is het niet', aldus Ten Hag.

De negentienjarige Ihattaren vertrok afgelopen zomer van PSV naar Juventus, dat hem meteen verhuurde aan Sampdoria. Dat avontuur liep uit op een deceptie. Tot Ihattaren definitief een nieuwe club heeft, traint hij in het Olympisch Stadion onder leiding van Fysiomed. Dat doet hij samen met Gerald Vanenburg, als techniektrainer verbonden aan Ajax.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.