Ten Hag krijgt bij Man Utd niet te maken met Matic

Reacties

Nemanja Matic is aan zijn laatste seizoen bezig bij Manchester United. De 33-jarige middenvelder vertrekt na vijf jaar bij de Engelse club, zo kondigde hij vrijdagavond aan via Instagram. Het contract van de Servische middenvelder loopt nog door tot medio 2023.

Ten Hag krijgt bij Man Utd niet te maken met Matic
© Pro Shots

Matic is dit seizoen vooral bankzitter bij Man Utd. Hij kwam tot zeventien optredens in de Premier League en nog geen duizend speelminuten. 'Na flink wat nadenken heb ik besloten dat dit mijn laatste seizoen is', schrijft Matic op Instagram. 'Ik heb het bestuur, de manager en de spelers ingelicht.'

Waarschijnlijk heeft Matic met de club afgesproken dat hem een transfer wordt gegund. 'Het was een enorme eer en een privilege om voor deze geweldige club te mogen spelen. Ik wil de fans bedanken voor hun steun. Nu ga ik alles geven om mijn ploeggenoten tot het einde van het seizoen te helpen en zo sterk mogelijk te eindigen.'

Matic krijgt dus niet meer te maken met Erik ten Hag, die onlangs een mondeling akkoord bereikte met Manchester United. De Nederlander lijkt de nieuwe manager te gaan worden, maar zal het zonder de Serviër moeten stellen. Matic kwam in 2017 op voorspraak van José Mourinho naar Old Trafford.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.