Ten Hag komt met verzoek aan gewilde Rashford: 'We hebben hem nodig'

Reacties

Erik ten Hag hoopt dat Marcus Rashford een nieuw contract gaat ondertekenen bij Manchester United. De aanvaller heeft nog een verbintenis tot medio 2024 op Old Trafford, maar The Mancunians hopen Rashford voor een langere periode vast te leggen.

Ten Hag komt met verzoek aan gewilde Rashford: 'We hebben hem nodig'
© Pro Shots
Nottingham Forest
Nottingham Forest
0 - 3
Manchester United
Manchester United

Rashford, die in 2016 debuteerde voor The Mancunians, steekt sinds de komst van Ten Hag bij United in een uitstekende vorm. De 51-voudig Engels international scoorde dit seizoen zeventien keer voor United, waarvan negen keer in de laatste negen optredens.

De prestaties van Rashford voeden ook direct geruchten over interesse van andere topclubs. Paris Saint-Germain-voorzitter Nasser Al-Khelaifi liet vorige maand weten geïnteresseerd te zijn in de Engelsman. In augustus had de zaakwaarnemer en broer van Rashford Dwaine Maynard al een ontmoeting met een afvaardiging van PSG.

'Over dat laatste ga ik niets zeggen', reageerde Ten Hag tegenoverThe Manchester Evening News op de belangstelling van PSG. 'Ik denk dat Marcus weet dat Manchester United zijn club is, in deze omgeving en in dit team speelt hij zijn beste voetbal.'

'Marcus blijft zich continu verbeteren. Hij geeft altijd honderd procent en heeft ook een duidelijk plan voor zichzelf. Marcus brengt veel kwaliteit in ons team. We spelen ook op zo'n manier dat zijn kwaliteiten naar voren kunnen komen. Hij is zeker belangrijk voor ons en als we successen willen boeken, dan hebben we hem nodig', zei Ten Hag.

De manager van United snapt het dat zijn spelers worden gelinkt aan andere clubs. 'Ik hoop ook dat mijn spelers de interesse blijven wekken van andere clubs, dat betekent dat we goed werk leveren en dat het team goed functioneert. Maar ik denk dat United nu de beste plek is om te zijn. We willen het beste team gaan vormen, eerst in Engeland en daarna van Europa en uiteindelijk van de wereld', besluit Ten Hag, die woensdag met United de eerste wedstrijd in halve finale van de League Cup speelt tegen Nottingham Forest.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.