PSG wil Ten Hag beroven van clubtopscorer: 'Zeker als het gratis kan'

Reacties

Marcus Rashford heeft over interesse niet te klagen, zo vermoedt Paris Saint-Germain-voorzitter Nasser Al-Khelaifi. De aanvaller van Manchester United beschikt over een aflopend contract, al kan zijn club de samenwerking wel met een jaar verlengen. PSG lijkt te hopen dat Rashford op de markt komt.

PSG wil Ten Hag beroven van clubtopscorer: 'Zeker als het gratis kan'
© Pro Shots

In een interview met Sky Sports noemt Al-Khelaifi de Engelsman, die momenteel met de nationale ploeg in Qatar verblijft en al driemaal scoorde op het WK, een 'geweldige speler'. 'En gratis? Als Rashford gratis is, dan gaat iedere club achter hem aan. Geen twijfel mogelijk.' PSG werd in augustus al in verband gebracht met Rashford en de steenrijke voorzitter bevestigt dat die interesse concreet was.

'We winden er geen doekjes om: we hebben met elkaar gesproken. Er was interesse, maar het was niet het juiste moment voor beide partijen', geeft Al-Khelaifi aan. 'Misschien in de zomer, waarom niet? Als hij transfervrij wordt, dan mogen wij met hem in gesprek gaan (vanaf 1 januari, red.). Maar dat doen we nu niet. Laat hem zich richten op het WK. Als we interesse hebben, zullen we in januari hopelijk met hem in gesprek gaan.'

Rashford is dit seizoen met vier doelpunten de clubtopscorer van Manchester United in de Premier League. Hij is, mits fit, vrijwel altijd een basisspeler onder Erik ten Hag. In oktober kondigde Ten Hag aan dat er 'in de winter' wordt gesproken met spelers die beschikken over een aflopend contract, onder wie Rashford.

Cristiano Ronaldo
Al-Khelaifi wordt ook gevraagd naar Cristiano Ronaldo, tot voor kort een ploeggenoot van Rashford bij Manchester United. De Portugees lijkt op weg naar het Saoedische Al-Nassr. 'Hij is een legende, een ster. Ik bewonder hem als speler en als professional. Hij is een fantastische voetballer en presteert op zijn 37ste nog uitstekend', zegt Al-Khelaifi, die zelf geen poging zal wagen om Ronaldo binnen te halen. 'Het probleem is dat zijn positie bij ons al goed bezet is. Het is daarom voor ons een onmogelijke kwestie.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.