Ten Hag kan zoektocht naar keeper staken na akkoord met Newcastle

Reacties

Manchester United heeft met Newcastle United een akkoord bereikt over de komst van Martín Dubravka. De Slowaakse doelman speelt het komende seizoen op huurbasis voor de ploeg van manager Erik ten Hag.

Ten Hag kan zoektocht naar keeper staken na akkoord met Newcastle
© Pro Shots

Dat melden diverse betrouwbare Engelse media, zoals de BBC en Sky Sports. United was al de hele zomer op zoek naar een stand-in voor David de Gea, nadat Dean Henderson op eigen verzoek werd verhuurd aan Nottingham Forest. De 25-jarige Engelsman zag het niet zitten om nog een seizoen op de bank te zitten op Old Trafford.

Ten Hag kon behalve De Gea verder alleen nog beschikken over de 36-jarige Tom Heaton en wilde dus graag nog een doelman toevoegen aan zijn selectie. Aanvankelijk meldde United zich bij Eintracht Frankfurt voor Kevin Trapp, maar de 32-jarige Duitse doelman legde de aanbieding van The Red Devils naast zich neer.

Dubravka ziet een tijdelijke overstap naar Manchester wel zitten. De 33-jarige international van Slowakije raakte zijn basisplaats bij Newcastle dit seizoen kwijt aan Nick Pope, die overkwam van het gedegradeerde Burnley. Volgens Engelse media heeft United een optie tot koop op de voormalig keeper van Sparta Praag.

Antony
Zo begint Ten Hag de selectie van United steeds meer naar zijn hand te zetten. Behalve Dubravka komt ook Antony in de laatste week van de transfermarkt nog naar United. De Braziliaanse vleugelspits van Ajax arriveerde maandag op het trainingscomplex van de Engelse grootmacht en zal zijn overstap naar verwachting dinsdag afronden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.