Tegenvaller voor Ten Hag: 'Ik heb het aanbod van Man United afgeslagen'

Reacties

Kevin Trapp heeft een aanbieding van Manchester United afgeslagen. De keeper van Eintracht Frankfurt meldt in een statement op zijn socialmediakanalen dat de club van Erik ten Hag serieuze interesse had, maar dat zijn voorkeur uitgaat naar een langer verblijf in Frankfurt.

Tegenvaller voor Ten Hag: 'Ik heb het aanbod van Man United afgeslagen'
© Pro Shots

Trapp wikte en woog het aanbod deze week. 'Lieve fans, in de afgelopen dagen zijn er veel berichten geweest over de interesse van Manchester United', schrijft hij aan zijn volgers. 'Het klopt dat er een schriftelijk aanbod ligt. Manchester United is een club met wereldwijde uitstraling en ik hoop dat iedereen kan begrijpen dat ik nadenk over zo'n aanbod.'

'Gisteren heb ik beide clubs echter laten weten dat ik voor Eintracht heb gekozen. Ik heb bij deze club onvergetelijke dingen meegemaakt en we hebben samen geschiedenis geschreven', doelt Trapp op de eindzege in de Europa League. 'We hebben een wisselvallige start van het nieuwe seizoen, maar ik heb het volste vertrouwen in ons.' Eintracht heeft pas twee punten na drie duels in de Bundesliga en staat vijftiende.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Trapp, zesvoudig international van Duitsland, is bezig aan zijn tweede periode in Frankfurt. Na een eerder dienstverband tussen 2012 en 2015 stond hij vier jaar onder contract bij Paris Saint-Germain, dat hem in het seizoen 2018/19 verhuurde aan Eintracht. Vervolgens maakte hij de definitieve overstap naar zijn oude club. In mei besliste Trapp de Europa League-finale tegen Rangers FC, door een penalty van Aaron Ramsey te keren in de strafschoppenserie.

Met Eintracht speelt hij dit seizoen in de Champions League en dat perspectief kon Manchester United hem niet bieden. Bovendien zou Trapp met David de Gea als concurrent niet verzekerd zijn van speeltijd. Ten Hag heeft behalve De Gea alleen nog Tom Heaton als optie onder de lat en moet in de laatste week van de transfermarkt verder zoeken naar een nieuwe keeper. In de geruchtencircuits zijn de namen van Yann Sommer (Borussia Mönchengladbach) en Odisseas Vlachodimos (Benfica) de revue gepasseerd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.