Ten Hag kan niet meer stuk bij supporters: 'Wil jullie bedanken'

Reacties

Erik ten Hag kan voorlopig niet stuk bij de supporters van Manchester United. Na de laatste wedstrijd van het seizoen, waarin de club de derde plaats bemachtigde, sprak de Nederlander een vol Old Trafford toe.

Ten Hag kan niet meer stuk bij supporters: 'Wil jullie bedanken'
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
2 - 1
Fulham
Fulham

Ten Hag meldde zich kort na de overwinning op Fulham op het veld. 'Allereerst wil ik onze spelers bedanken, die hebben een schitterend seizoen gedraaid. Ik dank de staf en wil jullie ook bedanken voor de bijdrage en steun', zegt Ten Hag op het veld, waarna de supporters beginnen te juichen. 'Er is nog één wedstrijd te gaan en ik weet zeker dat deze spelers er alles aan zullen doen om Manchester City te verslaan. Ik weet zeker dat we een hele goede kans maken om de beker terug te halen naar Old Trafford.'

Ten Hag heeft met Manchester United het record van Sir Alex Ferguson geëvenaard door dit seizoen 27 thuiswedstrijden te winnen. Dat lukte Ferguson ook in het seizoen 2002/2003. Ten Hag eindigt door de 2-1 overwinning op Fulham op de derde plaats en speelt volgend jaar dus Champions League-voetbal.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.