Ten Hag in de wolken na contractverlenging Shaw: 'Beste linksback in het land'

Reacties

Erik ten Hag heeft gereageerd op de contractverlenging van Luke Shaw bij Manchester United, de ploeg waar hij de manager van is. Ten Hag is buitengewoon verheugd over het nieuws dat Shaw zich langer aan de club heeft verbonden.

Ten Hag in de wolken na contractverlenging Shaw: 'Beste linksback in het land'
© Pro Shots

Shaw lijkt te gaan behoren tot de zeldzame groep voetballers die ook in de vluchtige, moderne tijd nog meer dan tien jaar bij een club blijft. Shaw zit al op negen jaar bij Manchester United en dinsdag kwam naar buiten dat zijn contract op Old Trafford tot 2027 is verlengd. Ten Hag sprak op de clubwebsite mooie woorden over de man die met Tyrell Malacia moet concurreren om een basisplekje bij The Red Devils.

'Hij heeft tot dusver een geweldig seizoen en heeft enorme progressie geboekt, dus ik denk dat het erg goed nieuws is voor Manchester United dat hij hier blijft. Ik denk dat het alles zegt, hij is de beste Britse linksback. Je ziet het ook in de Engelse ploeg, hij doet het daar zo goed. We zijn dus heel blij dat hij zijn contract heeft verlengd', aldus Ten Hag.

Als de huidige manager aan de Sir Matt Busby Way nog iemand wil bedanken voor het feit dat Shaw bij zijn club speelt, dan kan hij dat in het Nederlands doen. Het was immers Louis van Gaal die, vrij snel na zijn aantreden in 2014, van Shaw de duurste voetbaltiener ooit maakte door hem voor dertig miljoen pond los te weken bij zijn jeugdclub Southampton.

Bekijk hier al onze video's
Meer L. Shaw
Meer over L. Shaw
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.