Ten Hag heeft sombere boodschap voor Van de Beek

Reacties

Het zal niet makkelijk worden voor Donny van de Beek om na zijn blessure als basisspeler terug te keren bij Manchester United. Manager Erik ten Hag ziet dat het team zich doorontwikkeld heeft in de afwezigheid van zijn geblesseerde landgenoot.

Ten Hag heeft sombere boodschap voor Van de Beek
© Pro Shots

Van de Beek leek onder Ten Hag weer een serieuze kans te krijgen op Old Trafford, maar aan het begin van dit jaar liep hij een zware knieblessure op. 'Het was op een voor hem slecht moment', weet Ten Hag in gesprek met Viaplay.

Toch wilde Ten Hag de timing aanstippen. 'Dat moment is altijd slecht natuurlijk, maar hij heeft moeilijke jaren gehad hier. Dan komt er een manager die hem probeert te integreren in de ploeg en hij was op de goede weg, maar deze blessure heeft hem totaal teruggeworpen. Vervolgens ontwikkelt het team zich door. Wij moeten goed na dit seizoen evalueren hoe we met elkaar verder gaan.'

Van de Beek verdiende onder Ten Hag een transfer van Ajax naar Man Utd, sinds 2020 staat de teller op 41 duels in de Premier League. Het contract van de middenvelder loopt nog twee jaar door.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.