Ten Hag bestraft man in vorm Rashford: 'Onze regels'

Reacties

Marcus Rashford is om disciplinaire redenen uit de basiself gehouden voor de uitwedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers. De aanvaller van Manchester United steekt in goede vorm, maar begint zaterdagmiddag desondanks op de bank.

Ten Hag bestraft man in vorm Rashford: 'Onze regels'
© Pro Shots
Wolverhampton Wanderers
Wolverhampton Wanderers
0 - 1
Manchester United
Manchester United

De exacte reden voor de reserverol van Rashford is niet bekend. Erik ten Hag spreekt tegenover het clubkanaal van 'interne disciplinaire' overwegingen. Ook tegenover de BBC wil hij 'geen details' verstrekken. Wel wees hij op 'onze regels'. Door de afwezigheid van Rashford is ruimte ontstaan voor Alejandro Garnacho in de basiself.

Rashford had een basisplaats in beide wedstrijden die Manchester United na het WK speelde. Anderhalve week geleden scoorde hij in de League Cup-wedstrijd tegen Burnley (1-0); dinsdag was hij goed voor een doelpunt en assist in de competitiewedstrijd tegen Nottingham Forest.

De entree van Garnacho is de enige wijziging die Ten Hag doorvoert ten opzichte van het duel met Nottingham. Manchester United jaagt tegen Wolverhampton op een plek in de top vier: bij een zege gaat de ploeg voorbij nummer vier Tottenham Hotspur.

Opstelling Manchester United: De Gea; Wan-Bissaka, Varane, Shaw, Malacia; Casemiro, Eriksen; Antony, Fernandes, Garnacho; Martial.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.