Teleurgesteld VVV moet streep zetten door komst Sarpei

Reacties

De komst van Hans Sarpei naar VVV-Venlo is van de baan. De Limburgse promovendus wilde de achttienjarige middenvelder huren van VfB Stuttgart, maar de deal is afgeketst op de werkvergunning voor de Ghanees.

Teleurgesteld VVV moet streep zetten door komst Sarpei

Sarpei maakte eerder deze maand indruk tijdens een proefperiode en VVV wilde hem daarom graag voor een jaar op huurbasis vastleggen. Dat leek financieel een lastige klus te worden door zijn aanzienlijke salaris bij Stuttgart. Ondanks dat obstakel bereikte de Jupiler League-kampioen toch een akkoord met de speler en de kampioen van de Tweede Bundesliga.

'Maar we kregen de werkvergunning niet rond', vertelt directeur Marco Bogers op de clubwebsite. 'Dit is enorm teleurstellend. We hebben alles uit de hoge hoed getoverd om een werkvergunning voor hem te krijgen, maar het is simpelweg niet gelukt. Alle mogelijkheden zijn onderzocht. Doodzonde, want Hans zou een echte versterking zijn geweest.'

VVV meldt op de eigen website dat het zich nu gaat oriënteren op andere opties om de selectie te versterken. Onlangs meldde VI al dat Real Madrid-talent Mink Peeters op was naar Venlo. Trainer Maurice Steijn mocht al vijf nieuwelingen verwelkomen richting de eerste speelronde van de Eredivisie, waarin Sparta Rotterdam op 12 augustus de tegenstander is in De Koel.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.