Real Madrid-talent Peeters op weg naar VVV-Venlo

Reacties

VVV-Venlo lijkt de volgende bestemming te worden van Mink Peeters (19), de Nijmegenaar die sinds drie jaar onder contract staat bij Real Madrid. De Spaanse club wil de linksbenige aanvallende middenvelder/vleugelaanvaller de komende jaargang elders laten rijpen.

Real Madrid-talent Peeters op weg naar VVV-Venlo

Peeters speelde het afgelopen seizoen in het elftal tot negentien jaar van De Koninklijke. Real acht hem nog niet klaar voor de stap naar de hoofdmacht, maar schrijft hem ook nog niet af. De technische leiding heeft de intentie uitgesproken het nog één jaar doorlopende contract met Peeters spoedig te verlengen. De voormalig jeugdspeler van PSV en Ajax had zelf in eerste instantie een voorkeur om tijdelijk te gaan voetballen in zijn geboortestad, bij NEC.

De nieuwe technisch directeur Remco Oversier liet echter weten Peeters niet goed te kennen, en nodigde hem uit voor een proefperiode. Daar had de speler van Real Madrid geen trek in. VVV heeft aangegeven Peeters graag te zien komen, al moet de Venlose club vanwege een gebrek aan financiële speelruimte hopen op de gulle medewerking van de Spaanse landskampioen.

De Nijmegenaar zelf ziet een overgang naar De Koel zeker zitten, niet in de laatste plaats omdat hij denkt zich onder trainer Maurice Steijn verder te kunnen ontwikkelen. Andere clubs, waaronder Go Ahead Eagles, zijn ook nog in de markt voor Peeters.

Ondertussen hoopt VVV spoedig tot overeenstemming te komen met VfB Stuttgart over de huur van middenvelder Hans Sarpei (18). Ook in dit geval vormt de krappe portemonnee nog een obstakel. In de zoektocht naar versterking van de defensie kon een streep door de naam Ted van de Pavert (PEC Zwolle). 'Onbetaalbaar', aldus manager voetbal Stan Valckx van VVV.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.