Tegenstanders ADO Den Haag schoppen elkaar omver, toch doelpunt

Reacties

Een opmerkelijk moment in het oefenduel tussen ADO Den Haag en SK Beveren. De Keuken Kampioen Divisie-club verloor afgelopen zaterdag van de Belgen, ingeleid door een opmerkelijk moment.

Tegenstanders ADO Den Haag schoppen elkaar omver, toch doelpunt
© ESPN
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

In aanloop naar de gelijkmaker van Beveren ging er een hoop mis bij de Belgen. Twee aanvallers van de Belgen wilden allebei voor eigen succes gaan na een lage voorzet. De spitsen waren in hun hoofd al bezig de bal uit het net te halen, maar waren elkaar even vergeten.

Het kolderieke moment zorgde echter niet voor veel geluk bij ADO. De Keuken Kampioen Divisie-club zag de bal in tweede instantie namelijk nog een keer voor een Belgisch been terechtkomen, waarna de bal alsnog tegen de touwen ging.

Daardoor gaf de ploeg van trainer Darije Kalezic de voorsprong uit handen. Later werd de wedstrijd helemaal omgedraaid, want Beveren maakte er ook nog 1-2 van. Voor ADO betekende het de tweede nederlaag op rij tegen een Belgische tegenstander. Eerder in de week was FCV Dender ook te sterk (1-2).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.