Te Vrede redt in de slotfase een punt voor Winters Suriname

Reacties

Suriname heeft vannacht in een wedstrijd om de CONCACAF Nations League een gelijkspel behaald tegen Grenada. In de slotfase leek de ploeg van Aron Winter zelfs te gaan verliezen, maar Mitchell te Vrede besliste anders.

Te Vrede redt in de slotfase een punt voor Winters Suriname
© Pro Shots

Erg goed was het optreden van Suriname niet te noemen. De bezoekers, met een selectie die sinds de invoering van het sportpaspoort enkele jaren geleden voornamelijk boogt op spelers die we kennen vanuit Nederland, hadden het moeilijk en kwamen vijf minuten voor tijd zelfs op achterstand. Te Vrede, één van de spelers die sinds enkele jaren ook voor Natio mag uitkomen, redde de meubelen.

De spits met een verleden bij onder meer Feyenoord reageerde alert op een bal die opnieuw werd ingebracht en werkte de gelijkmaker op het bord. Dinsdagavond speelt de ploeg de uitwedstrijd tegen Cuba, eveneens in de groepsfase van de Nations League.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Suriname is ingedeeld in de hoogste afdeling, samen met dus Grenada en Cuba, alsmede Jamaica, Haïti en Honduras. De twee bovenste ploegen gaan door voor de eindzege in de Nations League, de twee onderste degraderen aan het eind van de poulefase naar de B-groep.

De stand in de poule van Suriname:

Team Gespeeld W G V Voor Tegen Punten
Jamaica 1 1 0 0 1 0 3
Grenada 1 0 1 0 1 1 1
Suriname 1 0 1 0 1 1 1
Cuba 1 0 1 0 0 0 1
Haiti 1 0 1 0 0 0 1
Honduras 1 0 0 1 0 1 0
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.