Te Vrede laat Nederland ver achter zich na degradatie met NAC

Reacties

Mitchell te Vrede gaat opnieuw een buitenlands avontuur aan. De 27-jarige aanvaller heeft zich zondag verbonden aan Al-Fateh SC in Saudi-Arabië.

Te Vrede laat Nederland ver achter zich na degradatie met NAC

Zijn nieuwe club eindigde vorig seizoen als negende in de Saudische competitie. In augustus gaat het nieuwe seizoen van start en daarin moet Te Vrede in aanvallend opzicht zijn steentje bijdragen.

De spits speelde afgelopen seizoen voor NAC en was daarin goed voor tien competitietreffers. Hij kon daarmee echter niet voorkomen dat de Brabanders op de laatste plaats eindigden en degradeerden uit de Eredivisie. Te Vrede beschikte zelf over een aflopend contract.

De aanvaller maakte in het seizoen 2011/12 zijn debuut in het shirt van Excelsior. Na dat seizoen ging hij aan de slag bij Feyenoord, waar hij drie jaar bleef maar geen vaste waarde werd. Na een seizoen bij SC Heerenveen tekende Te Vrede in Turkije bij Boluspor, waarna hij vorig jaar bij NAC arriveerde.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer NAC Breda
Meer over NAC Breda
Meer M. te Vrede
Meer over M. te Vrede
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.