Te Kloese legt uit waarom hij Tottenham Hotspur heeft afgewezen

Reacties

Feyenoord-directeur Dennis te Kloese heeft een aanbieding van Tottenham Hotspur afgewezen. De Premier League-club wil hem strikken voor de vacature van technisch directeur, maar Te Kloese heeft geen plannen om De Kuip te verlaten.

Te Kloese legt uit waarom hij Tottenham Hotspur heeft afgewezen
© Pro Shots

Aan tafel bij ESPN-programma Goedemorgen Eredivisie bevestigde Te Kloese dat hij benaderd is door Tottenham voor de functie van technisch directeur. De Feyenoord-baas heeft het verzoek uit Noord-Londen beleefd afgewezen.

'Het succes van de club heeft tot gevolg dat er interesse komt voor meerdere mensen in de organisatie. Ik kan niet ontkennen dat in Europa en zeker waar ik gewerkt heb in Mexico, omdat het daar altijd paniek is moet ik zeggen, er op een gegeven moment vragen komen: zou je interesse hebben om daarover te praten?', zegt Te Kloese.

'Dan is het ja of nee? En dan is het bij mij nee, ik heb daar geen interesse in. Ik heb bewust de keuze gemaakt om voor Feyenoord te werken, ik vind dat nog steeds een ongelooflijke eer. En er ligt ook nog heel veel werk. Deze sportieve successen zijn denk ik een ongelooflijke zet in de goede richting. Om dan nu te zeggen: ik ga eens mijn oor ten luister leggen waar ik ergens anders van dienst kan zijn. Dat is voor mij geen optie op dit moment. Geen enkele optie', benadrukt de Feyenoord-directeur.

'Professioneel denk ik dat er nog heel veel te doen is bij Feyenoord, daar ben ik heel blij mee, om daar mijn steentje bij te dragen. En persoonlijk is het voor mij op dit moment ook helemaal geen optie. Ik wil daar heel duidelijk over zijn: het gaat niet gebeuren.'

Eredivisie

Stand Eredivisie 2022/2023

Nederland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Feyenoord
34
25
7
2
81-30
+51
82
2
PSV
34
23
6
5
89-40
+49
75
3
Ajax
34
20
9
5
86-38
+48
69
4
AZ
34
20
7
7
68-35
+33
67
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.