Tannane schittert weer na Utrecht-periode: 'Mensen ergeren zich makkelijk aan mij'

Reacties

Oussama Tannane is weer gelukkig binnen de lijnen en dat is te merken aan de bijdrages die hij levert voor het succesvolle Vitesse. Hoe anders was dat ruim anderhalf jaar geleden, toen Tannane wegkwijnde bij FC Utrecht.

Tannane schittert weer na Utrecht-periode: 'Mensen ergeren zich makkelijk aan mij'
© Pro Shots

De statistieken zeggen genoeg: Tannane was dit seizoen in vier duels al vaker trefzeker dan in de zeventien wedstrijden die hij in de Domstad speelde. De aanvaller heeft geen warme gevoelens overgehouden aan zijn seizoen bij FC Utrecht. 'Bij die club kwam ik vrijwel gratis voetballen, daar begint het al. Echt alles ingeleverd wat ik eigenlijk verdiende bij Saint-Etienne. En wat krijg je terug? Je komt in een seizoen dat al bezig is, geen voorbereiding, de ballen vliegen er net niet in', kijkt Tannane met VI terug op het seizoen 2018/19.

Het uitblijven van goede prestaties zorgde voor frictie. 'De supporters raakten geïrriteerd en begonnen te fluiten. Dat gaat bij mij snel', bekent Tannane. 'Heb ik altijd gehad dat mensen zich makkelijk aan me ergeren. Alleen mijn houding irriteert sommigen al, hoe ik loop. Dat is het ergste wat een speler kan overkomen, dan gaan ze fluiten bij elke bal en denk je: Ik wil voor jullie niet meer voetballen. Ik ben naar Advocaat gegaan en heb gezegd dat ik voor die mensen niet meer wilde spelen. Bij mij was het boe en bij een ideaal schoonzoontje dat alles fout deed, kwam er applaus.'

Inmiddels zijn de boze gevoelens over FC Utrecht verdwenen en focust Tannane zich volledig op Vitesse. Want naar eigen zeggen is hetgeen wat Tannane nu in Arnhem heeft onbetaalbaar.

Lees het volledige interview met Tannane in de nieuwste VI en op VI PRO.

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Utrecht
Meer over FC Utrecht
Meer O. Tannane
Meer over O. Tannane
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.