'Talentvolle back uit Schotland wordt laatste zomeraankoop Liverpool'

Reacties

Liverpool heeft volgens verschillende Engelse media een akkoord bereikt met Aberdeen over de transfer van Calvin Ramsey. De Schotse rechtsback zou ook meteen de laatste zomeraankoop zijn.

'Talentvolle back uit Schotland wordt laatste zomeraankoop Liverpool'
© Pro Shots

Liverpool telde onlangs nog een miljoenenbedrag neer voor Benfica-spits Darwin Núñez en nam eerder de talentvolle Portugese middenvelder Fábio Carvalho (19) al over van Fulham. Nu trekken The Reds met de achttienjarige Ramsay wederom een speler voor de toekomst aan. De Schotse jeugdinternational moet op termijn de concurrentie aangaan Trent Alexander-Arnold.

Ramsay werd onlangs nog verkozen tot Talent van het Jaar in Schotland en stond ook in de belangstelling van clubs uit Duitsland en Italië. Liverpool heeft de onderhandelingen met Aberdeen nu tot een goed einde gebracht. De Schotse club ontvangt naar verluidt 4,5 miljoen euro plus zo'n drie miljoen euro aan bonussen, waarmee Ramsay de duurste uitgaande transfer in de clubhistorie wordt.

Voor Liverpool-begrippen gaat het natuurlijk om een bescheiden transfer. Met de naderende komst van Ramsay, die zelf nog persoonlijk rond moet komen en de medische keuring moet doorstaan, zou de club van manager Jürgen Klopp desondanks al klaar zijn op de transfermarkt voor deze zomer. Een middenvelder staat nog op het wensenlijstje, maar dat wordt pas in de zomer van 2023 prioriteit.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Liverpool
Meer over Liverpool
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.