Tadic levert opnieuw: eerste Fener-treffer tijdens Europese uitzege

Reacties

Dusan Tadic heeft zijn eerste officiële doelpunt voor Fenerbahçe gemaakt. De van Ajax overgenomen routinier kon van dichtbij eenvoudig binnen tikken.

Tadic levert opnieuw: eerste Fener-treffer tijdens Europese uitzege
© Pro Shots
Zimbru
Zimbru
0 - 4
Fenerbahçe
Fenerbahçe

Fenerbahçe speelde dinsdagavond de return van het duel met FC Zimbru Chisinau in de voorronde van de Conference League. De spanning was er al wel van af, want in Istanbul waren de Moldaviërs al op een 5-0 nederlaag getrakteerd. Tadic maakte toen zijn Europese debuut voor zijn nieuwe werkgever en was met een assist belangrijk, maar scoren lukte niet.

De rekening van de Serviër werd pas in de return geopend. Tijdens het bezoek aan Chisinau opende Tadic vlak na rust de score. Na een lange aanval stond de routinier op het juiste plekje om de bal tegen de touwen te schieten.

Fenerbahçe liep na de treffer van Tadic eenvoudig verder uit. Michy Batshuayi maakte twee doelpunten, terwijl ook Ismail Yuksek scoorde. Daardoor plaatste de topclub zich voor de derde voorronde.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer UEFA Conference League
Meer over UEFA Conference League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.