Tadic laat jonge mascotte verbijsterd achter in aanloop naar duel met Sparta

Reacties
Tadic laat jonge mascotte verbijsterd achter in aanloop naar duel met Sparta
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Ajax-aanvoerder Dusan Tadic heeft een mascotte zondagmiddag voor het competitieduel met Sparta Rotterdam de middag van zijn leven bezorgd. Nog voor de wedstrijd op Het Kasteel liet de Serviër de jongen met een mond vol tanden achter.

Voordat beide elftallen het veld betraden in Rotterdam, stonden de mascottes keurig in de rij om aan te sluiten bij de speler aan wie ze waren toegewezen. Een mascotte met een Ajax-shirt greep zijn kans om Tadic een high five te geven en bleef vervolgens verbijsterd achter toen hij daadwerkelijk de hand van de aanvoerder van Ajax had aangeraakt. De jongen zal zijn hand voorlopig even niet meer willen wassen...

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.