Tadic en drie oude bekenden uit Eredivisie in WK-selectie Servië

Reacties

Sterspelers Aleksandar Mitrovic en Dusan Vlahovic zijn fit genoeg om met Servië deel te nemen aan het WK. Bondscoach Dragan Stojkovic heeft ook vier bekenden uit de Eredivisie opgenomen in zijn selectie.

Tadic en drie oude bekenden uit Eredivisie in WK-selectie Servië
© Pro Shots

Dusan Tadic is als aanvoerder uiteraard de minst verrassende naam in het Servische keurkorps. In de voorhoede krijgt de Ajacied dus gezelschap van goalgetters Mitrovic en Vlahovic. Het duo kampt momenteel nog met een blessure, maar is door Stojkovic als fit genoeg beoordeeld om mee te gaan naar Qatar.

Naast Tadic zitten er nog drie spelers met een Eredivisie-verleden in de selectie: Filip Djuricic (voormalig SC Heerenveen), Filip Kostic (voormalig FC Groningen) en Nemanja Gudelj (voormalig NAC Breda, AZ en Ajax).

Servië begint het WK op 24 november met een wedstrijd tegen topfavoriet Brazilië. Zwitserland en Kameroen zijn de andere tegenstanders in Groep G.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Wereldkampioenschap

Stand Groep G Wereldkampioenschap 2022 Qatar

Wereld

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Brazilië
3
2
0
1
3-1
+2
6
2
Zwitserland
3
2
0
1
4-3
+1
6
3
Kameroen
3
1
1
1
4-4
0
4
4
Servië
3
0
1
2
5-8
-3
1
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.