Tadic baalt van prestatie Ajax: 'Dit kan niet'

Ajax-aanvoerder Dusan Tadic heeft geen goed woord over voor de manier waarop zijn ploeg in de bekerfinale na rust uit de kleedkamer kwam. De 0-1 voorsprong was in de vijftigste minuut alweer verdwenen. Uiteindelijk werd er met 2-1 verloren.

PSV
PSV
2 - 1
Ajax
Ajax

'De eerst helft was na de 0-1 goed, helaas werd de 0-2 afgekeurd', somberde Tadic in gesprek met ESPN. De tweede helft zorgde voor woede bij de Servische international. 'In vijf minuten geven we álles weg. Dat kan niet. Een grote fout van ons.'

Tadic kent nu de opgave met Ajax. 'We moeten kampioen worden. Dat moet.' De captain van de Amsterdammers stelt ook geen twijfel te kennen over de afloop van het Eredivisie-seizoen. Of het Ajax lukt kampioen te worden? 'Ja.'